Evenimentul tau la Han

ALEGE

Cadrul perfect pentru evenimentul tau

Lasă cele mai importante evenimente din viaţa ta pe seama hangiilor noştri pricepuţi!

 

Se spune că cel mai frumos vis este cel cu ochii larg deschiși. Hanul Teilor este un loc de vis pentru toate tipurile de evenimente. Indiferent dacă este vorba despre o nuntă, un botez, o petrecere privată sau o zi de naștere, echipa noastră de experți se va asigura că totul este perfect.

 

Hangii noștri sunt aici pentru a vă acorda atenția cuvenită, tratând cu delicatețe fiecare detaliu, astfel încât fiecare eveniment drag vouă să fie transformat într-o experiență unică și memorabilă. Decorul desprins din poveste, meniul personalizat cu delicatese și serviciile de înaltă calitate sunt elementele cheie pentru un festin fără cusur.

Nunți

Botezuri

Petreceri Private

Evenimente Corporate

Zile de naștere

Workshop-uri

SALONUL FLORI DE TEI

Noul nostru salon de evenimente “Flori de Tei” este locul ideal pentru o nuntă memorabilă, într-o ambianță elegantă și plină de rafinament. Cu o capacitate de 450 de persoane, salonul devine gazda perfectă pentru mirii atrași de un aer dichisit. Designul elegant, cu elemente atent alese, mesele rotunde, scaunele Chiavari și barul măiestuos, dau o notă distinsă care vă va purta într-o lume de basm.

RESTAURANTUL RUSTIC

Pentru mirii ce îndrăgesc tradiția și vor să le ofere invitaților o experiență autentică, restaurantul nostru în stil rustic, dar elegant, cu o capacitate de 250 de locuri este locul perfect. Atmosfera degajată oferită de decorul cu obiecte unice purtate de vreme, vor face evenimentul vostru unul desprins din basme.

TERASA INTERIOARA

Terasa interioară are o capacitate de 60 locuri și deschide o panoramă spre Grădina Hanului. Decorul acestei săli este realizat în totalitate din cărămidă lucrată manual, veche de aproape 100 de ani. Tonurile calde creează o atmosferă primitoare, pentru un eveniment intim.

SURA LU’ FLORE

La vârsta de 140 de ani, șura își spune povestea tuturor celor care își deschid ochii larg și ascultă. Cu o capacitate de 50 de persoane, ea este locul pentru cei care doresc să fie transportați pe vremea străbunicilor noștri și să aibă un eveniment aparte!

GRADINA DE VARA

Grădina noastră de vară este refugiul celor care își doresc un eveniment în aer liber cu o atmosferă intimă, lejeră, în conexiune cu natura, dar totuși rafinată. Cu o capacitate de până la 150 de persoane, acesta este locul ideal pentru un eveniment sub cerul liber.

Nunta-i faina la Han!

Nunta ta, într-o locație de vis…

Se spune că cel mai frumos vis este cel cu ochii larg deschiși! Echipa noastră de hangii profesioniști sunt aici pentru a face cel mai important eveniment din viața voastră, nunta, unul de neuitat.

 

Cu atenție la detalii și cu pasiune pentru culinar, preparatele selectate cu grijă și băuturile parfumate vor amplifica experiența unui eveniment memorabil. Oferta noastră gastronomică include pachete ce pornesc de la meniuri clasice și se întind până la cele mai sofisticate gusturi. De asemenea, pentru a completa festinul, vom pregăti cu măiestrie un Candy Bar, Fruit Bar sau Cheese Bar, iar pentru iubitorii de bucate tradiționale, vom fi pregătiți cu un Bar Tradițional cu bunătățuri ce vor uimi toți invitații.

 

La Hanul Teilor, suntem dedicați să asigurăm perfețiunea în fiecare detaliu și oferim, de asemenea, servicii de amenajare și decorare.

 

Pentru a încheia experiența completă, cununia religioasă sau cea civilă se pot oficia în grădina de vară la “Poarta Sărutului” sau în “Șura lu’ Flore”, unde vă așteaptă un ambient rustic și încântător.

Gratuitate la închirierea sălii

O cameră cadou pentru miri

Tarife speciale pentru cazarea invitaților

Meniu Personalizat

Coordonator Evenimente

Consiliere în alegerea decorului

Recenzii

Ce spun mirii noștri

“Am simțit și am avut sprijin, implicare și inspirație din partea tuturor celor care fac parte din proiectul Hanul Teilor. Împreună am creat momente magice, care nu ar fi putut avea loc fără această locație de vis, bucatele alese, decorul ingenios, muzica bună și mai ales, fără implicarea maximă.”

Soții Dumbravă

Pin It on Pinterest